Direct naar de inhoud.
Contact | 06 12 51 37 41 | info@boerenmaatjes.nl

Wij zijn Wouter en Ilse Kimmels. Samen met onze 3 kinderen wonen we in Odoorn op een boerderij met melkkoeien.

6 jaar geleden ben ik (Ilse) gestart als gastouder op ons melkveebedrijf. Het is prachtig, waardevol en uniek om kinderen op te mogen laten groeien op een boerderij. De ruimte, de rust, de dieren, de groene natuur en alle activiteiten op de boerderij bieden veel extra’s voor kinderen.  

We gaan lekker veel naar buiten. We spelen in het gras. We gaan dagelijks naar de koeien, de kalfjes en kippen toe om ze te bekijken en ze te voeren. We rapen de eieren. We hebben een moestuin en proeven daarvan de oogst en natuurlijk bewonderen we het dagelijkse boerenwerk. Door onze eigen kinderen en de kinderen in de agrarische gastouderopvang zien we hoe kinderen hiervan genieten.

Wat zou het toch mooi zijn als we nog meer kinderen kunnen laten ervaren wat de natuurlijke omgeving allemaal te bieden heeft.

Met ons agrarisch kinderdagverblijf Boerenmaatjes willen we nog meer kinderen de unieke ervaring van het boeren- buitenleven aanbieden.

Carlien Middeljans

Hey allemaal, ik ben Carlien Middeljans 23 jaar en woonachtig in Odoorn.

Ik werk nu ongeveer 5 jaar in de kinderopvang en heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Kinderen zijn hier veel buiten en leren hier met dieren om te gaan.

In mijn vrije tijd winkel ik graag of ga ik met vriendinnen een dag ergens heen.

Ik kijk er erg naar uit om jullie en jullie kinderen te verwelkomen.

Wij zijn er klaar voor.

Tot snel!

Lieve groetjes Carlien

Lisa Zwiggelaar

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lisa Zwiggelaar, 31 jaar en woonachtig in Nieuw-Weerdinge.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin, rij ik graag motor en vind ik het leuk om thuis te klussen en in de tuin bezig te zijn.

Na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan in de zorg, ben ik blij dat ik terug keer naar de kinderopvang.

Erg enthousiast om samen met de kinderen het boeren buitenleven te gaan ervaren!

Genieten van alle ruimte om te spelen, elke dag de dieren op te zoeken en veel buiten te zijn.

Tot snel bij Boerenmaatjes!

Anouk Vos

Hallo allemaal,   Mijn naam is Anouk Vos en ik ben 36 jaar. Samen met mijn vriend en onze twee kinderen woon ik in Valthe.  

Ik ben sinds 2007 werkzaam in de kinderopvang en heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging.  Lekker veel buiten spelen, wandelen of een rondje door de koeienstal. Het lijkt me erg leuk om samen met de kinderen gebruik te kunnen maken van deze mogelijkheden.  Ik hoop met mijn ervaring en enthousiasme een goeie aanvulling te kunnen zijn binnen het team van Boerenmaatjes.  

Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin. Met een zoon die graag voetbalt en een dochter die graag haar pony rijdt is deze tijd dan ook snel ingevuld.  Ook een dagje winkelen of een keer uit eten gaan mag ik graag doen.  

Graag tot ziens bij de Boerenmaatjes!   

Groetjes Anouk

Rolinca Snijder

Even voorstellen, ik ben Rolinca Snijder, 32 jaar. Samen met mijn man en 3 kinderen ben ik woonachtig in  Veendam.

In mijn vrije tijd ondernemen we vaak dingen met ons gezin, wandelen lekker in het bos met onze honden of gaan we gezellig spelletjes doen.

Na ruim 8 jaar in de kinderopvang is het tijd voor een nieuwe uitdaging en kijk ik er ernom naar uit om het boeren buitenleven met de kinderen te gaan ontdekken. Tot snel bij Boerenmaatjes! 

© 2024 | Boerenmaatjes